Ngujoi gruan dhe femijet! Flasin familjaret e Lacit: Se rri hte, por ja pse ajo ia bëri djalit tone, kujtuan se

Gazetarja e Abc Xhensila Kodra ka intervistuar babanë dhe motrën e Gjergj Laçit, i cili u arr stua ditën e djeshme, pasi ak zohet se mbante prej 6 vitesh të ng juar në shtëpi gruan dhe dy djemtë e tij të m tur.

Por babai dhe motra e 52-vjeçari kanë një version ndryshe të historisë. Ata pretendojnë se 52-vjeçari nuk ka ushtruar dh në ndaj gruas dhe fëmijëve dhe se ai v an prej vitesh nga sëm ndje të shëndetit m ndor.

Babai i Laçit tha se ai kujdesej për familjen e të birit, me ushqime dhe veshmbathje, ndërsa bën apel që drejtësia ta l rojë nga b rgu pasi i biri merr ins linë për diabet.

Ndërkohë motra thotë se askush nuk e merrte në punë vëllanë për shkak të problemeve m ndore. Ajo insiston se i vëllai nuk ka dh nuar as gruan e as fëmijët, duke ak zuar kunatën se ka d noncuar 52-vjeçarin në polici për t’i marrë shtëpinë.

Babi i Gjergj Laçit, Nazif: Djali i sëmurë, nuk e dh nonte gruan. Me ushqime dhe veshmbathje i mbaja unë ata jetonin si ne kohen e komunizmit nuk punonin

Djali v an nga probleme m ndore, nuk kishte thëne se kishte konfl kte. Gruan nuk e linte te punonte, kohet e fundit nuk e linte as te dilnin nga shtëpia.

I bëj apel drejtësish ta liroje nga b rgu se është i s mure, bën ins lina për diabet .

Motra, Rita: Vëllai ka kërkuar punë por askush s’ja jepte, nuk më kishin treguar për konfl kte, kaloi kushte te vështira kur i thane se do i pr shej shtëpia për te ndërtuar pallat. Nuk e ka dh nuar gruan, ajo e ka denoncuar që t’i marrë shtëpinë./Abcnews.al./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *