E tri shte! Gjendet i paj etë i mbuluar me gjethe shqiptari/ “E vr au pronari grek vetem sepse !”

51-vjeçari shqiptar Ylli Mera i shpallur i zhd kur ditën e djeshme në Selanik, Greqi është gjendur i vd kur.

Trupi i tij i paj të është gjetur i mbuluar me gjethe. Ishin familjarët ata që dhanë al rmin për zhd kjen e tij pasi fr kësoheshin se jeta e tij është në rr zik.

Mera punonte me dru në pyll dhe të afërm të tij thonë se autor është pronari i tij grek i cili e trajtonte shqiptarin si sk lav.

Rrëfimi i të afërmve për JOQ:

“Grku eshte grek dhe i bon si te doje lajmer por realisht e ka vr a pronari ne pyll se ka pas punu me dru ne pyll pronari eshte pl gos pre cik ne krah kurse ylli eshte hum pronari ka dhen disa her versione jo e kam len ketu jo e kam len aty por keto si familje jan te lodhur hallegjinj dhe sdin qa me bo ka shku jje vella i tyre me e kerku por ai as gjuhen se di.

Sot u gjet tr pi te vendi i punes mbuluar me gjethe ka psa dy muj qe donte me ardh per shqipri dhe nuk e lete pronari grek me ardh thjesht e mbante si skll av dhe nuk i ka dhen asni lek me dergu ne shqipri ka qen shum i urt shum I qet faj me i madh qe ka bo ky ndoshta ka ngarku gjynah duke p re dru.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *