Nje vajze i hedh reçip etat në skenë Xhensila Myrtezajt, i pap arë reagimi i saj (Video)

Jo vetëm meshkujve. Tashmë është bërë trend që vajzat të hedhin reç petat e tyre drejt këngëtarëve të

preferuar teksa ata performojnë në skenë. Mirëpo së fundmi kjo gjë i ka ndodhur një këngëtareje, konkretisht Xhensila Myrtezajt.

Xhensila ka qenë duke performuar, teksa një fanse i ka hedhur reçipetat në një cep të skenës. Këngëtarja i ka marrë dhe i ka kthyer një përgjigje epike.

“Kujt i kanë humbur këto pash Zotin? Kaq shumë u ekzaltuat me këngën e re? Dëgjo, e para nuk janë masa ime,

e dyta motër (se sigurisht vajzë do ketë qenë) ke ngatërruar adresë se ke gjithë këto çuna të bukur këtu sonte,

mua e gjete të m’i hedhësh?”, është shprehur ajo, teksa i ka vendosur reçipetat sërish aty ku i mori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *