Djali i propozon vajzes per martese në koncertin e Aurela Gaçes, pamjet qe do iu gezojne zemrat

Aurela Gaçe ka ndarë me ndjekësit një video të këndshme, ku një djalë i propozon të dashurës së

tij në koncertin e saj. Ndërsa vajza ndodhet në skenë e kthyer nga këngëtarja, djali vjen dhe ulet në gjunjë.

“AJO THA “PO”, shkruan Aurela. “Çfare emocioni të shohësh njerëz që duhen, që shtrengojnë njëri-

tjetrin fort në kraharor. Ky ishte një propozim live për martesë.

Faleminderit që e ndatë me ne këtë emocion të pastër.U plakshit bashkë”, ka shkruar këngëtarja.

Djali i propozon vajzes per martese në koncertin e Aurela Gaçes, pamjet qe do iu gezojne zemrat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *