I riu nga Librazhdi fiton lotarinë amerikane, por veprimi që bëri kur shkoi te ambasada e fut direkt ne bu rg

Një shqiptar arriti të fitonte lotarinë amerikane, por u pen lizua pasi kishte bërë një fa sifikim në dokumentet që duhet të dorëzonte.

Bëhet fjalë për Çlirim Tupin nga fshati Zabzun. Ai u shpall fitues i lotarisë, por ëndrra amerikane iu p re përgjysmë.

Tupi kishte dorëzuar një diplomë gjimnazi të fa ifikuar, ndërkohë që nuk kishte frekuentuar asnjë ditë gjimnazin.

36-vjeçari e kishte dorëzuar dokumentin në Ambasadën Amerikane për intervistën dhe më pas priste të pajisej me vizë.

Për këtë akt, Tupi ka përfunduar si i p ndehur në Gjykatë së bashku me drejtorin e shkollës Shefqet Dosku në Dorëz, i cili kishte firmosur dokumentin.

Prokuroria ka bërë me dije se drejtori ka shp rdoruar detyrën, pasi ky i fundit ka deklaruar se 36-vjeçari

kishte shkuar në zyrë për të kërkuar verifikimin dhe rezultonte si nxënës i shkollës, gjë që nuk ishte e vërtetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *