Numerologjia është një nga shkencat më interesante dhe gati më e sakta për sa i përket par shikimeve. Data e zgjedhjeve u vendos data 14 maj, dhe kurioziteti për të mësuar fituesit është i madh.

Në emisionin “Shqipëria Live”, numerologu Joefiel Koco, naalizoi datën e lindjes për secilin nga kryetarët e partive kryesore në vend, për të parë se cili prej tyre është më tepër me fat.

“Numri 14 do të thotë transformim. Një ndryshim dhe transformim, kjo është baza. Personat që lindin në këto data kanë një intelekt mjaft të mprehtë. Do ta shohim çdo ndodhë por kjo tregon transformim, ndryshime të mëdha.

Data 4 tek shenja e gaforres jep një influencë, lidhet me pasuritë e paluajtshme. Njerëz të vendosur, autoritarë sepse kanë dije të përmbushur. Numër i plotësuar, i përmbushur. Ata marrin vendime vetëm, pa i diskutuar me të tjerët. Kanë këshilltar vetveten. Janë natyrë p sesive, dualiste, ose e mban me forcë diçka që është e tija, ose e humbet nga pakujdesia.

Numri 15 ka elementë që përkojnë me natyrën e Berishës. Lidhet me ringjalljen, nga një gjendje pasive dalin shumë shpejt në gjendje elektrizuese. Fsheh fenomenin e ringj lljes, jeta është baza. Ka aftësi për të vënë pah defektet, të metat, janë njerëz kritikë. Individë që ngrenë akuza të tjera. Element i keq ëhstë që janë delirantë, kërkojnë lavdi dhe janë di bolikë në thurjen e strategjive kundër personave të tjerë.

Numri 24 edhe pse duken si njerëz të fortë, janë natyrë shumë e butë dhe romantikë. Njerëz që krijojnë poetë. Lëzivin midis dy botëve, realistes dhe surrealistes. Janë njerëz që duan të provojnë eksperienca të ndryshme, sa më shumë, akumulues eksperiencash.

Nëse do bazoheshim te numrat, 15 dhe 24 reduktohen në numrin 6, dhe kanë një sens më real. Janë më pranë realitetit. Çdo numër ka fat dhe disfatë. ”- deklaroi ai.

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *