Sara Kapo, vajza e aktores së njohur Ema Andrea njihet si një nga vajzat më r bele në Shqipëri.

Vetëm më një vizitë në profilin e saj në Instagram, Sara duket që bën diferencën.

Fotot klishe nuk kanë lidhje me të, por ato që nuk mungojnë janë fotot prov kuese dhe më shumë se sen uale.

Mes tyre nuk mungojnë edhe përshkrimet e çuditshme. Në njërin prej këtyre të fundit Sara tregon se ka patur oferta për të marrë pjesë në filma per te rri tur dhe madje shpreh edhe p ndësen për refuzimin e tyre.

“Duhet të kishte bërë p rn kur ata ma ofruan”, shkruan ajo në një ndër fotot e saj sesnuale.

Kujtojmë se Sara Kapo do të jetë këtë vit pjesamrrëse në Festivalin e Kengës./albeu.com/

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *