E fundit! ‘Gjëma’ e papritur po ndodh me Euron dhe Dollarin, njihuni me këmbimin valutor për sot

Dollari amerikan është blerë këtë të diel, 30 Tetor, me 117.8 lekë dhe është shitur me

119 lekë sipas kursit të këmbimit, duke pësuar një rënie të lehtë me ditët që lamë pas.

Sakaq monedha evropiane Euro blihet me 117.6 lekë dhe shitet me 118.4.

Rritje ka pësuar paundi britanik, i cili sot blihet me 136 lekë dhe shitet me 137.5 lekë.

Ndërsa franga zvicerane ka mbetur në të njëjtat nivele, ku blihet me 117.8 lekë dhe shitet me 119 lekë.

E fundit! ‘Gjëma’ e papritur po ndodh me Euron dhe Dollarin, njihuni me këmbimin valutor për sot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *