Duken si çifti më përfekt në botë, por Bieta Sulo qenka nda rë nga Albani, ja cfare ndodhi

Si çdo çift tjetër, edhe ata kanë momentet e tyre, që i kanë çuar deri në ndarje. Bëhet fjalë për çiftin e njohur televiziv, Bieta Sulo dhe Alban Dudushi, një dashuri prej vitesh, të cilët i bashkon edhe televizioni.

Bieta Sulo ishte mbrëmjen e sotme e ftuar, në emisionin “Jashtë Loje” në Top Neës, e cila tregoi një nga momentet më të v ështira që ka përjetuar me bashkëshortin e saj Albanin.

“Ky është një moment shumë i vë shtirë në jetën tone si çift, që u nd amë në vitin 2011, nga këto nda rjet si gjithmonë që nuk ka më kthim, dhe kemi qëndruar rreth 5 muaj. Albani më dërgonte zakonisht mesazh në darkë,

në një moment në një orar të vonë, ai më dërgon një mesazh, titullin e një kënge ‘Love is a ring on telephone’ dhe kjo frazë ka një kuptim shumë të rën dësishëm për ne. Fillimisht mendova se e

kishte nisur gabim, por më pas nisëm të flisnim dhe ai mendonte që t’i bënim gjerat serioze…”, shprehet Bieta e emo cionuar.

Gjithashtu ajo nuk lë pa përmendur edhe një fakt tjetër interesant, momentin kur i ka treguar Albanit se është sht atzënë dhe ka ndodhur pikërisht në zonën e Unazës së Re, kjo lidhet edhe me mesazhin që i ka dërguar Dudushi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *