Bieta Sulo me lot në sy: Ja çfarë më bëri vajza e Albanit kur mësoi se do të bëhej me vëlla

Moderatorja Bieta Sulo ishte së fundmi e ftuar në emisionin “Jashtë Loje”. Në një intervistë për moderatoren Sidorela Gjoni, ajo tregoi detaje që nuk i kemi ditur më parë nga jeta private.

Bieta u ndal te marr ëdhënia e saj me vajzën e Albanit, Joellën. Ajo tha se e ka si shoqe, madje u ndal te momenti kur i kanë treguar se do të bëhej me vëlla.

“Albani kishte shumë merak si do ta pr iste Joelle ardhjen në jetë të Kroit, por ajo ishte “Sa e

lumtur jam” dhe e ka mbajtur sek ret deri kur kemi bërë vizitën pas tre muajsh dhe që aty ia thamë dhe fam iljes time dhe të Albanit. Joelle kur do ua komunikonte prindërve të Albanit,

gjyshërëve të saj tha “Do iu jap një lajm, do bëhem motër” dhe filloj duke qa rë sepse ishte gjithë ai emo cioni që e kishte mbajtur. Edhe për ma ishte shumë emoc ionuese që Joelle ta pri ste ashtu sepse pavarësisht si vijnë gjërat në këtë jetë, ata janë motër e vëlla.

Ne mund të mos jemi me njëri-tjetrin, siç ndodhi që Albani të mos jetë më me gruan e tij, por ata do jenë gjithmonë me njëri-tjetrin. Doja që ajo ta përjetonte si moment të bukur në jetën e saj”, tha Bieta e përl otur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *