Seanca në gjykatën e posaçme për vr sjen e ish-policit Santiago Malko kundrejt të d shuarëve Ilir Selmani dhe Elvis Gaci ka sjellë d bate të forta dhe l t nga familjarët e v ktimës pasi në të u përfshi edhe i d nuari me 25 vite përkëtë ngjarje Blendi Teta.

Në sallë ishin të pranishëm mamaja dhe motra e 28 vjeçarit Malko. Bukurie Malko iu drejtua Tetës me fjalët “m skara më vr ve djalin”, situata u te sionua dhe u desh nderhyrja e gjyqtares Atalanta Zeqiri për të qetësuar situatën.

Pas legjitimimit të palëve, Blendit Teta theksoi para gjykatës se “nuk dëshiroj që të japë deklarime u qëndron atyre thënieve që kam dhënë në 19.7.2021 kur ka folur para gjykatës në procesin tim.

Nuk dua që deklarimet të lexohen pa pranin e avokatit tim, sepse nuk duhet të merren për bazë ato deklarime të dhënë në drejtorin e policisë Tiranë sepse i kanë bërë siç u deshi qejfi. Po ashtu kam një kërkesë të merret në mbr jte gruaja ime dhe fëmijët e mi sepse janë kër ënuar vazhdimisht dhe po k rc nohen nga zonja dhe banda mbara saj”.

Kjo fjali e thënë nga Blendi Teta ka bërë që motra e Santiago Malkos të shp rthente në l t duke i kërkuar llogari se fëmijët e vëllait të saj të vd kur se ku ishin, ajo u ngrit në këmbë duke b rtit dhe f er Tetën

çka bëri që policia e b rgjeve ta nxirrte me f rcë nga salla e gjyqit në mënyrë që të vijonte seanca normalisht. Prokuroria kërkoi që të lexohen deklarimet e dhëna në fazën paraprake por kërkesa u kundërshtua nga mbrojta e Ilir Selmanit.

Trupa gj kuese u tërhoq për vendim në dhomë këshillimi dhe vendosi të pranonte Kërkesën e Blendit Tetës për tu larguar nga salla e gjyqit dhe të rr zonte kërkesën e prokurorit për të lexuar thëniet e Blendi Tetës. Ilir Selamani nuk ishte i pranishëm në seancë ndërkohë që prokuroria kërkon në seancën e radhës që të merren deklarimet e tij në lidhje me këtë ngjarje.

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *