“Hiqe atë o Arjan Çani, ke nga cmon ti?” Grida Duma sh tanget nga ajo që sheh, reagon urgj ent Çani

Në emisionin ‘Zonë e Lirë’ka qenë dje e ftuar Grida Duma. Në strishën poshtë ekranit, shkruhej: “Grida Duma, shefe e opozitës?”.

Kjo gjë nuk ka kaluar pa u vënë re nga Duma e cila i kërkoi Moderatorit dhe gazetarit që ta hi qte pjesën shefe e opozitës, pasi në këto momente mes opozitës kërkohet kompaktësi dhe jo dive rsion.

Në këto Çani i tha se ishte një pr ovo kim nga ana e tij nëse do e vinte re ajo këtë gjë apo jo.

Pjesë nga biseda në studion e Zonë e Lirë

Grida Duma: O Çani të të kërkoj unë ty një gjë, që shefja e re e opozitës ta he qësh?

Arian Çani: Po pse e ndërpret Curin?

Grida Duma: Tani e shikoj atë.

Arjan Curi: Ka ha llin e vet.

Grida Duma: Pse i bën këto gjëra?

Arian Çani: Pr ov okim është!

Grida Duma: Pr ov okim, por jo afër të vërtetës, as objektiv domethënë sepse sot më shumë se kurrë është kompaktësia, jo diver sioni.

Arian Çani: Po kërkojmë një lider të ri të opozitës o Grida?

Grida Duma: Kërkojeni ku të doni, nuk e gjeni tek unë.

Arian Çani: Ledio mund ta heqësh. Është e drejtë e Gridës totale. Po e mbaja me qëllim, do ta shohë Grida apo jo? Kur ta shohë thashë do ta heq. Pyetjen kam të drejtë ta bëj?

Grida Duma: Patjetër!

Arian Çani: Ka të drejtë publiku “të luajë” në shtëpi.

Grida Duma: Unë e dëgjova në dhomën e pritjes ndërkohë që e pyesnit zotërinë do ishte apo jo kandidat dhe nuk jepte dot përgjigje. Nuk jam njeri që kam pr oblem të them një gjë. Prandaj nuk e kam fare problem pasi nuk hyn fare në çështjen time kjo çështja e shefes së opozitës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *