Nënkryetarja e Partisë Demokratike, Grida Duma, ishte në em isionin “Goca dhe Gra” në Top Channel.

Ajo u v endos për ballë disa titujve të lajmeve të ndod hura gjatë kësaj jave dhe pol itikania e njohur i ka komentuar.

Në një moment ajo është pyetur për “gratë dhe burrat më te bukur në pol itikë”. Grida ka vendosu r që të mos thotë emra nga ana e burrave, por vetëm nga ana e grave.

Duma e nisi me ato të Partisë Socialiste ku përmendi emrin e Arta Dades dhe Mimi Kodhelit. Ndërsa nga ana e Partisë Demokratike ajo tha Jozefina Topallin dhe Jorida Tarakun.

“Arta Dade është grua e bukur. Mimi Kodheli është shumë e mb ajtur, grua që do ti shkonte emr i ki nge. Nga ana tjetër kemi Jozefina Topallin e cila ka shar m politik, ashtu edhe Jorida Tabaku”, tha Duma.

Kjo e fundit u shpreh më pas se kur shkon në shtëpi ka dëshirë që të jetë krejt ndry she nga jashtë.

“Kur jam në shtëpi dua të ndryshoj komplet pamje, me pizhame të ngrohta, papuçe të ngr ohta. Unë nuk ga tuaj që të them se di të bëj këtë e këtë, nuk kam as durim. Që të bëj një tavë me 8 përbërës, nuk kam ne rva. Por gjërat i dua të shënd etshme, gatuaj shpejt por të shën detshme. Më pëlqen të bëj pu lë, jo në furrë se nuk kam kohë”, tha Grida.

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *