Dasma kthehet në mo rt/ Dhëndri vri tet sapo del nga Kisha, plu mbat i m arrin jeten dhe motrën e tij

Një ngjarje e r ndë është regjistruar në Meksikë.

Mësohet se një ditë e bukur dasme është kthyer në tr gj di, pasi në përfundim të ceremonisë dhëndri është q lluar për vd kje sapo ka dalë nga Kisha.

I ndj eri 32 vjeçari Marco Antonio Rosales Contreras, u martua me të fejuarën e tij avokate në

qytetin e saj të lindjes, Caborca në Meksikë, por pasi tha po, u q llua disa metra larg të ftuarve të dasmës.

Jo vetëm dhëndri por v ktimë tjetër ka mbetur edhe motra e tij.

Dasma kthehet në mo rt/ Dhëndri vri tet sapo del nga Kisha, plu mbat i m arrin jeten dhe motrën e tij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *