Moderatorja e njohur Xhemi Shehu ka qenë gjithmonë në qendër të vëmendies nga mediat.

Falë pamjes së saj dhe fizikut perfekt ajo është renditur ndër femrat më të bukura në vend. Me

kalimin e viteve ajo vazhdon të mbetet në top formë, madhje mund të thuhet se ëshët përmirësuar ndjeshëm.

Moda e viteve të shkuar nuk ka bërë të mundur që Xhemi të nxirrte në pah më të mirën e saj. Kjo vërtetohet dhe me anë të fotove më poshtë.

Edhe pse është nënën e dy djemve Xhemi sërish ka trup modeleje dhe pamja e saj është model i shumë të rejave.

Këto foto Xhemi Shehu do donte t’i largonte nga faqja e dheut dhe mos t’i shihte asnjeri, kurrë!

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *