Gazetari i njohur del me njoftimin e papritur: Kam patur te dashur motrën e Arjan Çanit

Prej vitesh, Soni NRG është një emër që sh ka kton shumë zhu rmë në ekranet shqiptare.

Së fundmi, i ftuar në ABC e Mëngjesit, ai ja rr ëfyer gjithçka nga fillimet me grupin The Dreams dhe deri tek marrë dhëniet me vajzat e famshme të showbizit.

Në një moment, i pyetur nga moderatori Alban Musa nëse ka qenë ndonjëherë në një lid hje dashurie me një vajzë të njohur, ai e ka pranuar.

Madje ka dekl aruar me plot humor se bëhet fjalë për motrën e Arjan Çanit, por që më pas është shprehur se e gjitha kjo ishte në kua dër të sha kas, pasi moderator nuk ka motër.

“Kam pas marr ëdhënie me një vajzë që nuk është e për fshirë shumë të shoW bizit, vëllai i saj është i njohur.

Kam qenë në një lid hje me motrën e Arjan Çanit”, ka thënë Soni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *