Të hënën u mbajt një koncert humanitar për gazetaren e njohur dhe ish-banoren e “Big Brother”, Adelajda Xhamani e cila u nd a nga je ta 4 vite më parë.

Koncerti mblodhi emra të njohur të artit dhe muzikës dhe në fu nd të tij u dha një bursë shkollimi për një vajzë me pamundësi ekonomike për të vazhduar shkollën.

Koncerti u prezantua nga Arbana Osmani e cila sipas burimeve të “news31.al” tregoi se me Adelajdën u takua dy ditë para nisjes së “Big Brother” në dhomën e hotelit ku qëndrojnë konkurrentët.

“Trokita në derë dhe ma hapi Adelajda. S’kisha parë vajzë më të bukur se sa ajo asnjëherë më parë. Ishte shumë e fr kësuar.

Dhe gjithë kohës më përmendte faktin se askush nuk e dinte se çfarë kishte hequr për të ardhur deri këtu dhe as vetë nuk e dinte se çfarë sfide të madhe kishte ndërmarrë. Adela ishte banorja

më e fr kësuar që kisha njohur por si për ironi, i gjithë edicioni i dytë mori emrin e saj”, është shprehur Arbana. Moderatorja mes l tësh tha se Adelajda la një mesazh të fortë, pikërisht ai i të jetuarit të momentit.

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *