Paundi dhe Dollari “mby sin” Euron, cmen duria qe ndodhi sot me kursin e këmbimit valutor

Paundi britanik vijon të kryesojë në tregun valutor. Euro këmbehet në kuotat e 117 Lekëve, ndërsa Dollari amerikan në kuotat e 118 Lekëve.

Kështu sot dollari amerikan blihet me 118.4 lekë dhe shitet me 119.6 lekë.

Euro blihet me 117 lekë dhe shitet 117.6 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 133 lekë dhe shitet me 134.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 117.8 lekë, ndërsa në shitje me 118.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 85.9 lekë dhe në shitje me 87.8 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *