Kush e donte te pa je te, Aida Shtino me burrë të ri, tregon se cfarë i ndodhi me ish burrin

Aida Shtino është një nga figurat e njohur të ekranit shqiptar, e cila nuk i ka shpëtuar lajmeve të rr me. Së fundmi në një intervsitë ajo ka shprehur habinë e saj lidhur me lajmet ku është bërë dy herë e vd kur.

“Ka qenë shumë çudi atë ditë sepse isha ngritur në mëngjes dhe më me merr im bie. Më thotë ‘mami mirë je”. I thashë pse qesh. ‘I ke lexuar portalet’ më tha. ‘Jo’ i thashë. Mirë tha se kanë nxjerrë një lajm por mos u bëj merak. Kur lexoj portalet, edhe ato serioze, jam habitur.

Më ka marrë Eraldo Rexho dhe më tha je mirë. Ai bëri një k ndër shkrim në portalin e vet. Jo për mua se e di që kur je person publik dhe atakohesh por kisha h llin e prindërve të mi. S’më pushonte telefoni nga njerëzit. Dhe para disa muajsh, e njëjta gjë. Se di. Ndoshta e bëjnë për klikime”, tha ajo për ABC.

Aida Shtino, gjatë intervistës me moderatorin Alban Musa, foli gjithashtu për div rcin me babain e djalit të saj.

Ajo tregoi se ishte një periudhë shumë e vështirë jo vetëm për të por gjithashtu dhe për djalin pasi asokohe ai ishte adoleshent. E pyetur nëse kishte ndikuar puna në div rc, gazetarja tha:

“Për mua ka ndikuar se isha një person publik dhe nuk dilja dot sepse gazetat shkruanin gjatë gjithë kohës. Vendimin e gjykatës për nd rjen e kam lexuar në gazetë. Ishte më shumë ajo “l fta” që bëhej mediatike. E kam përjetuar shumë vështirë jo për mua por për djalin se ishte adoleshent dhe ta kalonte qetë.

“Abc-ja e mëngjesit”. A ka dikë në jetën e saj? “Unë jam qenie njerëzore dhe të të them se nuk ka, do të të gënjeja. Sigurisht që ka sepse njeriu nuk e shtyn dot jetën i vetëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *