“Eda dhe Mateo kane fjetur bashkë”/ Remili “nuk du ron” në ‘Përputhen’, konkurrentja: Ti si pelqen femrat por

D bati në “Për’puthen” duket se ka kaluar në një nivel tjetër ditën e sotme, me ak za të ndërsjellta që konkurrentët kanë bërë ndaj njëri-tjetrit.

Remili ka ak zuar Edën dhe Mateon duke i thënë se mund të kenë fjetur bashkë, pasi pas një feste i ka parë të largohen me taxi së bashku.

Kjo gjë e ka nxehur konkurrenten, e cila i tha të bazohet në fakte e jo të japë mendime të pa matura, duke i thënë se edhe ajo mund të mendojë për Remilin se mund të jetë g y, por nuk ka fakte që e mbështesin një gjë të tillë.

Remili: Mendoj se Eda dhe Mateo mund të kenë fj tur bashkë se shkuan në taxi bashkë pas festës.

Eda: Ca po thua, matesh me këto që thua, matu.

Remili: Është mendimi im.

Eda: Mendimi im është që je g y.

Remili: Mendoje njëherë se mund të ike pëlqimi nga Mateo.

Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *