“Pse don të me…?” She rr mes Megi Pojanit dhe Bora Zemanit në “DWTS” produksioni i largon me urgj ence del VIDEO që po bën xhiron e rrjetit

Një video në Tik Tok që po bën xhiron e rrjetit, ka ngritur dyshime lidhur me raportin ndërmjet Bora Zemanit dhe Megi Pojanit.

Në video shfaqen momenti kur Megi i drejtohet Borës: “Bora a do që të më sh jnë? Pse këmbëngul?”

Thënë kjo pasi moderatorja po iu rikujtonte anëtarëve komentet n gative që i kishin dhënë javën e shkuar. Gjithsesi këtë javë juria dha komente pozitive për Megin.

Një tjetër detaj që ngre dyshimet lidhur me marrëdhënien mes Borës dhe Megit, është se ky fragment nuk rezulton në Yotube.

Mirupafshim ditëve me diell, sinoptikania Lajda Porja tregon kthesën e madhe të motit nga kjo ditë: Do të kemi temperatura tipike vjeshte

“Pse vazhdon të me…?” She rr i forte mes Megi Pojanit dhe Bora Zemanit në “DWTS” produksioni i largon me urgjence Publikohet VIDEO që po bën xhiron e rrjetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *