Ngjarje e rende! Jonida Maliqi pë son ak sident në Roma, ja gjëndja e saj (FOTO)

Jonida Maliqi ndodhet në Romë të Italisë prej disa ditësh dhe ndërkohë ka qëndruar aktive në rrjete sociale duke ndarë me fansat aktivitetet e saj.

Por gjatë këtij udhëtimi Jonidës i ka ndodhur një e papritur. Përmes një postimi në Instastory ajo ka treguar këmbën e saj të enjtur duke u shprehur se e kanë marrë mësysh.

“S’kishte si të ndodhte ndryshe”, shkruan Jonida.


Adol eshenti u shpreh se nuk kishte hez ituar për asnjë moment t’i do ëzonte paratë, pasi siç tha familja e ka ed ukuar se e vetmja para që vlen është ajo që fitohet me dj ersë.

“Atë lekë se kemi qejf si familje, kemi qejf vetëm l ekun që vjen nga djersa jonë”, tha ado leshenti.
Ai rrëfeu se kur kishte shkuar në po lici të d orëzonte portofolin efek tivët ishin sho kuar nga gjesti dhe shuma e parave që gjen deshin brenda tij.

Port ofoli i përkiste një shtetasi italian i cili, i kishte ofruar 16-v jeçit një shpë rblim prej 100 eurosh për gjestin f isnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *