Aktor Flor Binaj ka dhënë një përgjigje, që askush nuk e priste në momentin që është pyetur se çdo të bënte nëse kapte gruan e tij me një mashkull sipër saj.

Në pyetësorin “Artist apo fanatik” në emisonin “Mos i fol shoferit” aktorit iu bënë pyetje të ndryshme rreth situatave imagjinare me anëtarët e familjes.

Në supermarket, gruaja jote pengohet me një djalë simpatik me muskuj. Ajo p ngohet, ai e shpëton, por bi e sipër tij.

Ndërkohë nga cepi, del ti i pavendosur mes dy lloje letrash higj nike dhe i sheh, por nuk e di skenën që u p ngua

Si do reagosh”, – e pyeti moderatorja Rudina Dembacaj Përgjigja e Florit ishte:

Nuk dua shpjegime, hap pak kamerat.”

Nëse do ka pje gjeje me një mashkull sip ër, çdo bëje?, Flor Binaj jep përgjigjen që askush se pri ste

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *