Ne lidhje e fshe hte pas bur gut?! Elsa Lila ka pet MAT në rrugët e Romës me VIPin shqiptar (FOTO)

Rikthimi i Elsa Lilës, pas bu jës së madhe të arr estimit ne Itali duket se qenka më serin ozisht se ç’menduam.

Këngëtarja publikon çdo ditë diçka të re në profilin e saj në Instagram,

ku ka dhënë edhe lajmin e rikthimit në muzikë dhe gjithashtu në Shqipëri.

Por së fundmi Elsa Lila ka nda rë disa foto nga Roma me personazhin e njohur shqiptar, Arjan Konomin.

“Sa e bukur Roma me Arjan Konomin”, ka shkruar ajo duke surpr izuar ndjekësit

që nuk e dinin këtë marrëdhënie mes tyre.

Ne lidhje e fshe hte pas bur gut?! Elsa Lila ka pet MAT në rrugët e Romës me personazhin e njohur shqiptar (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *