Kthehet në banesë nëna e re e la rguar rreth një javë më parë.

Marjeta Zylali është kthyer në banesë pasi u zhd uk disa ditë me radhë duke lënë në shtëpi dy fëmijë të mitur.

Familja njoftoi poli cinë e madje e bëri med iatik rastin.

Por Marjeta ka de klaruar se ka ikur me dëshirën e saj.

Po cila është nëna e re dhe e kaluara e saj?

Marjeta Zylali rezulton prej 7 vitesh e divo rcuar. Mëngjesin e 16 qershorit ajo u zhd uk nga banesa.

Nëna e Marjeta Zylalit ka treguar: I ka marrë lekët vajzës, rreth 300-400 mijë lekë. I kishte sjell goca nga Italia, se kishin ca bo xhe, që t’i lanin.

Njëherë më iku tek një djalë vajza, te Gentian Koçi. Do bënin cel ebrim fals. Gentiani është te 20 vjeç. Vajza mori fëmijët dhe iku. Më mori në telefon, kur iku, ndërsa këtë radhë nuk më tha asgjë.

Më 15 qershor, Marjeta ishte e shqe tësuar. Sapo ishte kthyer nga Italia, iku të merrte ca gjëra në dyqan, ku bëhen byreqe, dhe nuk u kthye më. Unë mendova se ishte në punë, por në orët e darkës u shqe tësova.

Telefoni i saj u mby ll në çast, i rashë shumë herë. Ca ka marrë vetëm pa ratë, e kartën e identitetit, asg jë tjetër, dokumentet e tjera i kam unë në çantë. Kur doli atë ditë nga shtëpia, e telefonoi goca tjetër, por telefoni ishte mbyl lur direkt. Unë nuk di as veshjen e saj. Foli me motrën në shtëpi dhe iku në mëngjes.

Po mikesha e saj e ngushtë si quhet? Valentina, ka tre fëmijë, nuk e di sa vjeç është, pak a shumë te 40 vjeç. Ishin jashtë mase të lidhura.

I thoja të mos shkonte me të, derisa vajza i kapa m at te shtëpia e saj. Valentina dhe Marjeta kishin shumë miqësi, por unë nuk e dë shiroja, sepse e njihja çfarë njeriu është. Ja ajo ma mori në qa fë, unë tek ajo e qaj.

Valentina e donte për interes Marjetën. Mendoj se e merr për ta shfr ytëzuar, do t’i ketë gjetur një njeri tjetër. Gentianin e kam parë para dy ditësh në Librazhd, dhe aty më do gji. Në lidhjen mes Marjetës dhe Gentianit ka gis ht Valentina. Ju kërkova të hapin kamerat, të më japin zgjidhje se po më ikën tr uri, deklaroi nëna e saj.

Tashmë poli cia do marrë në pyetje nënën e re e cila paraprakisht ka deklaruar se iku me dëshirën e saj.

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *