Antonela ngre paz arin: Meshkuj nëse s’jeni bosa, mos m’u afroni, une jam femer qe

Antonela Berisha, është një prej ish-konkurrenteve të Përputhen që arriti të merrte famë falë deklaratave të saj por edhe stilit të jetesës me standarde paksa të larta.

Në çdo dalje të saj ajo përpiqet të ekspozojë jetën që bën dhe të tregojë rëndësinë që paratë kanë në jetën e saj.

Paratë ajo i rendit edhe si kriter kryesor për partnerin që do të ketë në të ardhmen. Ajo ka

deklaruar së fundmi se nëse një mashkull dëshiron t’i afrohet duhet të ketë para dhe të jetë “boss”.

Mashkulli po nuk ishte bos, mos më afrohet. Sepse duhet të mi plotësojë të gjitha kushtet. Edhe

dikur kur martoheshe pyesnin a ka burri shtëpi, a ka toka, që të mos v ajë gruaja. Pse të v aj unë në 2022?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *