I merreshin mendte sa here burri i bente kafe por kur vendosi kamera, gruaja ngel pa m end nga ajo qe qe po i bente ai (video)

Një grua nga Michigan, SHBA ndihej keq sa herë që kons monte kafen që i bënte i shoqi dhe për këtë vendosi të bënte disa h time.

Gruaja e quajtur Therese Kozlowski ishte në proces divo rci me burrin e saj dhe d shimet për faktin se ai donte ta hiqte q fe iu ngjallën pasi s murej sa herë kons monte kafen nga dora e tij.

Ajo vendosi të vinte kamerë të fsh htë në kuzhinë për ta filmuar atë gjatë kohës kur i bënte kafen.

Nga filmimet ajo zbuloi se burri i saj Brian i hidhte antih stamine në kafe.

Një gjë e tillë thuhet se kishte ndodhur që nga viti 2018 ndërsa ata prisnin që të ndodhte divorci.

I merreshin mendte sa here burri i bente kafe por kur vendosi kamera, gruaja ngel pa m end nga ajo qe qe po i bente ai (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *