Cme nduri në Tiranë! Djali g0det me th1kë të fejuarën në lokal në sy të babait të saj, ajo cfare i ndodh pastaj

TIRANË- E rë ndë në Tiranë. Një djalë g det me th kë të fejuarën në lokal në prani të babait të saj.

Ngjarja ka ndodhur në zonën e quajtur Rruga e Dibrës.

Vajza ka qenë në një kafe me babain i saj në momentin që i f juari e ka g ditur me th kë.

Ende nuk dihen shkaqet e ngjarjes, ndërkohë që e reja është dërguar në spital për të marrë ndihmë mjekësore.

Mësohet se ajo ndodhet jashtë rr zikut për jetën.

Dosja.al mëson se autori i ngjarjes është identifikuar dhe shpallur në k rkim nga policia dhe po punohet për k pjen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *