E fundit! Kamioni përp laset me karburantin, përhapja e zja rrit po shk atërron gjithçka në këtë (VIDEO)

Një zj rr i madh ka përfshirë një linjë treni dhe shtëpi në Aguascalientes të Meksikës qendrore.

Zj rri ra fillimisht në një pikë karburanti, pas përp asjes së një kamioni.

Videot e ngjarjes janë bërë virale në mediat sociale, të cilat tregojnë tymin e zi që ka pu htuar zonën dhe fl kët që përhapen me shpejtësi marramendëse.

Faqja e internetit El Universal e Meksikës thotë se më shumë se 1500 njerëz u evakuuan, pasi disa shtëpi dhe makina janë dj gur nga zj rri.

Deri më tani nuk ka raportime për vi tima, por disa persona janë dërguar në spital.

Policia ka bërë të mundur arr stimin e shoferit të kamionit, ndërsa në atë zonë 120 shtëpi, nga 300 që janë gjithsej janë d mtuar.

Nuk dihet saktësisht se si ndodhi përpl sja, por në raportet fillestare thuhet se kamioni ishte përp asur me një tren.

Rreth 200 zj rrfikës po përpiqen të frenojnë përhapjen e fl këve, të cilat po dj gin gjithçka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *