Ekskluzive! Flet babai i djalit që vd iq në Polici: Ma mby tën, e kisha luan, sma tregojnë tru pin se duan ta

Babi i 32-vjeçarit të vd kur, Artur Kurti ka dhënë një intervistë ekskluzive për gazetaren e Top Channel, Dorjana Bezat.

Artur Kurti: Nuk e kam parë tr pin e djalit, Kam qenë gjithë natën jashtë m rgut dhe sot dhe nuk më kanë dhënë asnjë lloj shpjegimi.

A të kanë kontaktuar autoritetet?

Babai: Cilat autoritete? Ato që e kanë mb tur?! Ku ka ktu shtet. Gjeta ata të shkb-së aty më thanë nuk dimë gjë, kur të bëhen ato… nga ora 10 ose 11 do të të themi.

Të thanë çfarë ka ndodhur?

Babai: Jo s’më dhanë asnjë përgjigje.

Ku ishte Laerti?

Babai: Në rrugë të zotit ka qenë o motra ime. Nuk ka qenë asnjë person i rr zikshëm për ta trajtuar në ato lloj formash.

A ka pasur djali yt pr bleme shëndetësore?

Babai: Jo asgjë. Djali ka qenë 2 metra si luan.

Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *