Regjisori i ndjerë Gjergj Xhuvani që ndë rroi jetë mesditën 15 gushtit 2019 e kishte mbajtur të fshehtë

gjendjen shëndetësore nga familja e tij. Ai ishte nisur vërtet drejt shtetit fqinj për të xhiruar filmin e ri ‘Liqeni im’, një bashkëproduksion italiano-shqiptar.

Xhuvani qëndroi në Itali edhe dy ditë më tepër pas përfundimit të xhirimeve të filmit. Regjisorin kishte filluar ta shqetësonte një gungë në këmbë dhe nuk i kishte treguar asgjë familjes së tij.

Gunga nuk e lejonte të mbante protezën që Gjergj Xhuvani kishte prej kohësh, pasi regjisorit i mungonte një këmbë. Familaj e tij është njoftuar ndërkohë që ishin nisur nga pushimet në Sarandë drejt Tiranës.

Ata ishin përgatitur për të pritur familjarin e tyre në aeroport, që duhet të mbërrinte rreth orës 22:30 të mbrëmjes së sotme. Por fatk qësisht në vend të Gjergjit familja mori lajmin e kobshëm për vd kjen e tij.

Regjisori i njohur u nda nga jeta në moshën 56-vjeçare në një spital në kryeqytetin italian, Romë. Xhuvani v ante nga një s mundje e r ndë. /Marrë nga Dosja.al/

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *