U tha se Shqipërisë do t’i rikthehen vizat, Edi Rama jep lajmin e buj shem

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas lajmeve që po qarkullojnë se Shqipërisë do t’i rikthehen

vizat dhe se këtë e ka kërkuar Presidenca Çeke. Rama shkruan në Twitter se, vizat nuk kanë gjasë të vihen.

Reagimi i Ramës

Të gjithë e dinë se kujt i është vënë viza në Shqipëri, askush mos çuditet si e qysh përhapet

thashethemi se BE-ja do kthejë regjimin e vizave! Nongrata nuk ka shans të hiqet, vizat nuk ka

gjasë të vihen dhe opozita e rublave sado të japë shpirt s’ka për të hequr dorë #RublaÇorba

U tha se Shqipërisë do t’i rikthehen vizat, Edi Rama jep lajmin e buj shem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *