Ndryshoi emrin për t’i shpë tuar dë nimit në Itali, shqiptarit i ndodh ‘ha taja’ sapo shkel në vendin fqinj

Një 53-vjeçar shqiptar është arr stuar nga policia italiane pasi ka rezultuar i dë nuar

Shqiptari u nd lua nga policia në Pontremoli për kontroll teksa drejtonte një kamion me targa italiane.

Gjithçka dukej se ishte në rregull, por vëmendjen e agjentëve e tërhoqi gjuha e shoferit, një italishte e rrjedhshme, por nga pasaporta e paraqitur rezultonte se nuk kishte qenë kurrë në Itali.

Më pas, ekspertët e policisë vendosën të thellojnë kontrollin dhe nga këqyrja e gjurmëve të gishtërinjve rezultoi se drejtuesi i kamionit ishte në realitet një person tjetër,

i kërkuar për të vu jtur një d nim mbi 9 muaj burg për kr me të lidhura me tra ikun e lë dëve nar otike, e kryer gjatë qëndrimit të tij në Itali.

Praktikisht, pas kthimit në Shqipëri, ai kishte ndryshuar emrin e tij, i cili ishte legjitim në vendin e tij dhe kishte marrë një pasaportë të re dhe një patentë të re shoferi, duke menduar se me këtë mas trim nuk do të zbulohej kurrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *