Kontrrolloni! Mund të fitoni miliona nga këta telefona të vjetër nëse i keni ende në shtëpi

Sipas studimeve, nëse keni disa nga modelet e vjetra të celularëve Nokia dhe Motorola atëherë

mund të fitoni shumë para, transmeton shqiptarja. Faqja e internetit eBay ka vërejtur një rritje

masive të çmimeve të pajisjeve teknologjike të viteve ‘80 dhe ‘90.

Ja cilët janë dhjetë celularët dhe shifrat që ofrohen momentalisht për to:

Mobira Senator -1,500 £ Motorola DynaTAC 8000X-250 £ Nokia 8800-300 £

Nokia 9000 Communicator-500 £ Motorola 3200-250 £

Motorola StarTAC 130-240 £ Nokia 8810-500 £ Nokia 8850-400 £ Nokia 7280-270 £

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *