E tri shte! Hap Va rrin E Djalit Pas 42 Vitesh, Nëna Zbulon Të Vë rtetën Trò nditëse: Ma Ndiente Zemra…(Foto)

Lidia Reid është ndier e shk tërruar, pasi ka hapur v rrin e të birit, i cili kishte ndërruar j të në vitin 1975.

Djali i saj Garry nuk është gjendur. Brenda ark volit nuk kishte asnjë trup.

Lidia ka mbi 42 vjet që lu fton për të gjetur se çfarë ka ndodhur me djalin e saj.

Kur ajo ka kërkuar të shihte djalin e saj në spitalin “Sick Kids” në Edinburgut ata i treguan një fëmijë që nuk ngjasonte me të sajin. Kur ajo ka thënë se nuk ishte fëmija i saj, mjekët kanë thënë se kishte kaluar depr sion pas lindjes.

“Në fund të kësaj historie ka një shpjegim logjik. Trupi i djalit tim nuk është vënë në a kivol sepse atij i kanë marrë o ganet”, ka thënë Lidia.

Ndërmjet viteve 1970 dhe 2000 ka pasur dyshime për përfshirjen e disa mjekëve në tr fik org nesh, por nuk ka pasur kurrë prova të forta për këtë.

Në ato vite mjekët në Skoci u justifikuan se kishin mbajtur rreth 6,000 org ne dhe inde nga trupat e fëmijëve të vd.ekur sepse po kryenin eksperimente.

Nga ana tjetër Lidia thotë se nuk do të ndalet pa mësuar se ku ndodhet tr pi i djalit të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *