Cudi e madhe me këmbimin valutor? Befa sojnë dollari dhe euro këtë fillim jave

Euro e nis javën me kuota të pandryshuara në krahasim me një javë më parë.Rënie të lehtë ka shënuar edhe dollari.

Të gjithë ata që janë të interesuar sot në tregun valutor dollarin amerikan mund ta blejnë me 119.2 lekë dhe ta shesin 120.2 lekë.

Euro blihet me 116.5 lekë dhe shitet 117.1 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 133.6 lekë dhe shitet me 135.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 118.6 lekë, ndërsa në shitje me 119.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 86 lekë dhe në shitje me 88 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *