“Të rr ah sepse të dua”, nusja i pr ish lokalin ish-burrit, çfarë po ndodh me çiftin në Sarandë

“Piranjat” në Abc të moderuar nga Florjan Binaj dhe Aruilena Ara kanë risjellë sërish në qendër të publikut historinë e Sarandës, atë ku Brandoni dhe ish-bashkëjetuesja e tij vijojnë sh rrin me njëri-tjetrin si macja me miun.

Të gjithë e mbani mend në sezonin e kaluar historinë e dashurisë të kthyer tashmë në urr jtje mes tyre, atë të Brendonit dhe Nikoletës, ku sebep i she rit u bë një person i tretë por edhe lokali.

Edhe pse “Piranjat’ bënë të pamundur vitin e shkuar, Brendoni është ndier sërish i kër ënuar dhe i dh nuar nga ish-bashkëjetuesja e tij Nikoleta, e cila vazhdon ta sha tazhojë, kë c nojë por edhe ta dh nojë fizikisht atë.

Në pamundësi për të gjetur një zgjidhje qoftë dhe institucionale, Brendoni iu drejtua sërish “Piranjave” duke kërkuar ndihmë tek agjentja jonë Ledjona Xheladinaj.

Siç edhe e shihni në videon e mësipërme këtë “sezon të dytë” Nikoleta është bërë edhe më e dh nshme duke th er gjithçka në lokalin e Brendonit, ndërsa e sh n dhe g det dhe atë fizikisht.

Por këtë herë në “lojë” ka hyrë edhe vajza e Nikoletës, e cila kë cënon vazhdimisht Brendonin me b rg.

Edhe pse agjentja Ledjona Xheladinaj mundohet të kontaktojë me zonjën Nikoleta dhe ta qetësojë atë është e pamundur. Tashmë nuk na ngelet gjë tjetër, veçse të presim serinë e radhës të kësaj telenovele të titulluar “Të rr h sepse të dua”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *