Kryedemokrati Sali Berisha është vënë përpara një situate hipotetike. I ftuar në “ëhy not”, Berisha u pyet se nëse do të ishte në një avion

me kryetarin e Partisë së Lirisë Ilir Meta dhe kryeministrin Edi Rama, cilin prej tyre do të shpëtonte dhe cilin do të hante për të mb jetuar

në një ishull të shkretuar. Vetë kreu i selisë blu tha se për bashkëpunimin natyrshëm do të zgjidhte Metën. Ndërsa për Ramën tha se do të binte 500 co pash nga avioni, nga frika.

Pjesë nga biseda:

Pyetje: Jeni në një avion ju, Ilir Meta dhe Edi Rama. Bëni aksident dhe bini në një ishull të shkretuar. Cili do tu afrohej i pari për të bashkëpunuar për të vr rë tjetrin, për ta ngr në, për të mbijetuar?

Sali Berisha: Bashkëpunimi i natyrshëm është me Ilir Metën. Të siguroj se Edi Rama nga avioni në ishull do kishte zbritur 500 copash nga fr ka. Do të kishte marrë f nd rrugës, nuk do kishte arritur në ishull.

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *