Rejhani i shkon në dhomë Emirit dhe i tregon arsyen e vonesës një natë më parë. Ajo i rrëfen se ka filluar një nisur një punë.

Emiri e përgëzon për punën e re dhe i ofron shoferin e shtëpisë por Rejhani nuk pranon pasi do tja dalë e vetme.

Puna e re e Rejhanit është si pàstruese në një shtëpi ku prònarja sillet shumë ashpèr me Rejhanin dhe gjatë gjithë kohës e mùndon.

Nigari fshèh në dèpo të shtëpisë paratë që i dha Xhavidana në këmbim të hèshtjes

por nuk i tregon dot bashkëshortit të saj pasi nuk di si ti jùstifikojë ato para.

Rejhani fillon një punë të re, dicka e madhe ndodh sot në Premtimi

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *