Jamani nuk e duron më sjelljen e Seherit, ja cfare ndodh neser në Amaneti

Zuhali vazhdon te ketë sukses ndaj Seherit teksa i thotë që sjelljet e Jamanit ajo i ka parë të bashkëshorti i saj i tr llúar dhe këto janë shenja çmèndùrie.

Jamani shkon të màrrë Seherin teksa ndodhet në kafe me Zuhalin e cila fshihet menjëherë e fr kësùar se mos e shikon Jamani.

Ky i fundit i ka sjellë një tufë me lule Seherit por ajo as nuk e falenderon dhe i qëndron fare ftohtë.

Jamani i thotë se nuk mund të vazhdojnë me këtë sjellje ndaj e fton t’i tregojë çfarë ka.

Semraja nxjerr Dujgunë nga shtëpia për të plotësuar tekën e Jaseminit që i thotë se nuk e dùron Dujgunë në shtëpi.

Jamani nuk e duron më sjelljen e Seherit, ja cfare ndodh neser në Amaneti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *