Fiqiri Mjeshtri i mo ri je ten dje Kenado Shirën, Liri Shirën, babë e bir, dhe Renado Hasulën dhe Eglantin Hasulën

dhe më pas ia beri ve tes për shkak se djemtë ngac monin vajzën e tij dhe se njëri, Kenado kishte lidhje dashurie me 16-vjeçaren.

Ngjarja në Klos preku mbarë opinioni publik, teksa ka prekur edhe miqtë e Kenados.

Ndërkohë me anë të disa postimeve në internet shokët kanë shpërndarë video në TikTok ku Kenado shihet nën shoqërinë e tyre.

“Do jesh gjithmonë në zemrat tona”, shkruan një i ri teksa ka shpërndarë dhe foto me të. Djali shihet i lumtur duke festuar.

Ndërkohë sot janë vendosur dhe lule në vendin e ngjarjës në kujtim të babë e bir, Kenado dhe Liri Shira të cilët u mesditën e djeshme.

By Admini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *