“Tu ndte dybekun” me 3 burra! Ersida Dyrmishi shkon për azil në Francë pasi futi në bu rg Marjusin ”! Ka fri ke se

Histori e ngjashme me telenovelat. Ersida Dyrmishi duket se ka llogaritur çdo lëvizje kur vendosi të sajonte historinë e ndaj ban dillit të saj, Marjus Musakun.

30-vjeçarja Dyrmishi zgjoi dhim shmëri në zemrat e publikut kur deklaroi se ishte 9 ditë me radhë nga 32-vjeçari Marjus Musaku.

Fillimisht ishte bashkëshorti 51-vjeçar i Ersidës, i cili den oncoi në polici hum bjen e gruas.

23-vjeçari Marjus Musaku tha se ishin njohur në plazh dhe kishin mbi një vit së bashku, lidhje për të cilën ishte në dijeni edhe i shoqi i Ersidës, sipas tij.

Marjus Musaku u shpreh se nuk e ka marrë pe ng nënën e dy vajzave, por ajo jetonte me të me dëshirën e saj, teksa pretendoi se e reja e den oncoi pasi ai i zbuloi tra dhtinë me shokun e bashkëshortit.

Sipas tij, Ersida po luante me tre burra në të njëjtën kohë.

Askush nuk ia vuri veshin Musakut. Prokuroria kërkoi ar rest me nën dyshimin e kryerjes së të rëndë, ndërsa gjykata miratoi kërkesën e prokurorisë.

U deshën disa javë që të dilte ekspertiza që ak uza e Ersidës për të binte poshtë. Sipas ekspërtizës, e reja nuk është , duke konfirmuar versionin e Marjusit.

Por, gjatë kësaj kohe, Ersida Dyrmishi ka vepruar. Ajo ia ka mbathur për në Francë, duke kërkuar azil.

Për të fituar azilin, Ersida Dyrmishi po përdor pikërisht historinë e sajuar të . Me anë të azilit, Dyrmishi synon që t’i shmanget edhe përballjes me drejtësinë për kall ëzim të rremë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *