E fundit! Ngjarja e djeshme ne Klos. Vajza tregon te verteten: Cunat donin te me

Zbardhet e verteta per ngjarjen e djshme ne Klos ku hum ben je ten 3 persona.

Vajza e autorit Fiqiri Mjeshtri ka deklaruar para hetuesve se ajo sha ntaz hohej në Instagram me foto dhe video

nga dy të rinjtë Renado Hasula dhe Kenado Shira, këta dy të fundit ishin kushërinj të parë mes tyre (djem tezesh).

Burime bëjnë me dije se vajza prej 5 ditësh nuk shkonte në shkollë. E pyetur nga babai i saj i ndjerë,

ajo ka treguar arsyen, ndërsa Fiqiri Mjeshtri bashkë me vëllezërit ka shkuar për t’u sqaruar me djemtë dhe prindërit e tyre.

Ato janë ulur në një lokal në Klos dhe aty ka nisur konf likti mes tyre dhe ndodhi ngjarja e rende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *