Ne duart e Saimir Kodrës, nuk do ta be soni si dukej Arbana Osmani kur doli për herë të parë në skenë (FOTO)

Arbana Osmani është një ndër prezantueset më të dashura të ekranit shqiptar.

Ajo ka arritur të jetë një ndër femrat më të pëlqyera të ekranit megjithëse nuk shquhet për bukuri dhe për forma mahnitëse.

Me origjinalitetin e saj dhe me stilin e veçantë në të veshur ajo ka bërë për vete gjithë publikun shqiptar.


Në foton më poshtë do të shikoni se si moderatorja dukej në vitet 2000.

Viti 2000 ishte periudha kur moda dhe pamja ishin shumë ndryshe nga se janë sot.

Arbana vazhdon të jetë e qeshur dhe e çiltër edhe sot, si prezantuese prej 13 vitesh e Big Brother, ajo përherë shkëlqen, duke krijuar një emision të pëlqyeshëm për shqiptarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *