Dashuria e parë me plu. mba! Ky është 17-vjeçari që i doli para plu. mbave për të mbrojtur të atin

Ngjan si një histori filmash. Ai vetëm 17-vjeç bie për herë të parë në dashuri. Por kjo ndjenjë e bukur, për të cilën ndodhta kishte ëndërruar netë të tëra, u kthye befas në tra. gjedi.

Fotot e mëposhtme i përkasin 17-vjeçarit Kenado Shira, i cili iu mor je ta ditën e sotme në Klos së

bashku me babanë e tij Ilir Shira. I mituri i nga Fiqiri Mjeshtri, pasi kishte një lidhje dashurie me vajzën e tij.

Pas mbarimit të shkollës, i mi tur u nis drejt e në lokal ku ndodhej babai i tij së bashku me Fiqiri Mjeshtrin, për të sqaruar ngjarjen.

Por në ato momente situata ka agravuar dhe Mjeshtri ka nxjerr ar. mën. I riu ka dashur të mbr. ojë të atin duke dalë përpara plu .mbave.

U që. llua pa dhe pse më. kati i tij më i madh ishte ndjenja më unike, më e bukur dhe më e bekuar mbi Tokë, dashuria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *