Burri i saj vellai i Ministres/ Neda Balluku tregon se kretin e dashurisë së saj

Neda Balluku, aktiviste dhe mbles i “Për’puthen” ishte e ftuara e radhës në Goca dhe Gra.

Ajo komentoi martesën e saj me Ogrenin dhe sekretin e jetëgjatësisë së lidhjes së tyre, e cila lindi në Big Brother.

Ogreni eshte vellai i ministres Belinda Balluku.

Neda u shpreh se është mbajtja gjallë e një martese është punë e përditshme për të dy partnerët.

“Ka qenë 2010-2011, ne të dy fakti që u njohëm aty ishte rastësi se ne u dashuruam vërtet dhe hapat e flirtimit ne i morëm si në jetë reale,

unë mendoj që sekreti është fati dhe vullneti që kemi për të punuar se të gjithë e dinë shumë mirë se

martesa dhe lidhjet janë punë e përditshme që duhet ta mbash në këmbë si dhe një dozë e madhe fati”, tha Neda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *