“Do vijmë në pushtet”, Ish Kryeministri nxjerr sondazhin në Parlament: Po ecim të sigurt drejt fitores

Ish-kryeministri Sali Berisha ka treguar një sontazh në Kuvend dhe tregon se opozita do të marrë pushtetin në zgjedhje.

Berisha në seancën plenare ka nxjerrre tabletin dhe ka treguar një sontazh që tregon se PD do të fitojë zgjedhjet vendore.

“Asnjë fjalë këtu, për faktet konkrete për janë vetë. Dua të jem i siqertë për

herë të parë në këtë platformë zonja tha një të vërtetë. Ne do vijmë në pushtet pasi opozita është duke

ecur e sigurt drejt fitores. Kurse lidhur me atë që shtro Pandeli në mënyrë absolute PD nuk ka marrë asnjë qindra edhe nuk mund të marrë nga një vend i cili është ar mik” tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *