I doli emri në listën e iranianve! Këngëtari shqiptar: Jam i varfer, tani do fitoj leke sepse

Hakerat iranianë publikuan një listë të dyshuar MEMEX e cila mban emrat e personave të dyshuar si .

Në listë u pa edhe emri dhe foto e këngëtarit popullor, Spartak Xhaferraj. Pas lajmit ka reaguar vetë këngëtari i cili tregoi se në polici është shoqëruar dy herë, për ndërtim pa leje dhe për një ak sident që fatmirësisht nuk ka pasur pasoja serioze.

“Lajmin ma treguan miqtë, shokët, ma dërgonin. Se kuptoja se ca po ndodhte, vetëm kur pash lajmet që nuk isha vetëm unë.

Ishte Spiropali, Gjuzi dhe të tjerë. Si të gjithë shqiptarët, nuk është tu rp që të shoqërosh për një ndërtim pa leje, apo për një aks ident.

Unë po vr as mendjen si të marr ndonjë lekë me këtë rast se jam çik keq nga ekonomia. Mendoj se nga ana ligjore më detyrohen, do t’i hedh në gj yq,

se ta japin lajmin, po jo ta deformojnë. Unë rrjedh nga një familje e thjeshtë, që ka punuar në kooperativë, në një fshat të Përmetit.

Edhe unë kam emigruar në Greqi, kam një jetë të thjeshtë. Kam krijuar familje, kam dy fëmijë dhe vitet e fundit kam pasur probleme shëndetësore, konkretisht me zemrën.

Po me këtë rast do bëj lekë. Fëmijët nga një anë habiteshin, nga ana tjetër thoshin: ‘Babi mos u mërzit’”, u shpreh këngëtari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *