Fevziu në hall, i bie audienca e “Opinion” dhe ankohet ‘live’ në emision: Jemi 60% më pak se herët e tjera

Gazetari Blendi Fevziu, u ka kthyer një përgjigje qytetarëve të cilët shpesh herë kërkojnë që në emision të trajtohen tematika të problemeve të tyre, njëra prej të cilave është rritja e çmimit të naftës dhe produkteve të tjera.

Por kjo gjë i ka ulur audiencën. Këtë e ka bërë me dije ditën e djeshme live në emision kur po diskutohej për çmimet e larta ndërsa audienca ishte 60% më e ulët se mesatarja në përgjithësi.

“Kam non-stop njerëz që më shkruajnë në Instagram, në Facebook, në SMS që pse nuk merreni me hallet, problemet?

Pse nuk merreni me çmimin e karburanteve, pse nuk merreni me çmimet e ushqimeve? Tani po ju them, disa ju kam dhënë përgjigje, po sot dua ta verifikoj:

Sot audienca e emisionit Opinion është 60% më e ulët se mesatarja e saj. Është 60% më e ulët se mesatarja e saj. Edhe e djeshmja që kishte po ashtu ndeshje.

Ju kam thënë vazhdimisht që po nuk u morët ju me hallet tuaja, mos kërkoni pastaj që… Është e pashembullt”, u shpreh Blendi Fevziu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*