“Nesër te selia e PD-së gjatë protestës do vr.itet ky deputet demokrat”

Ish-deputeti Spartak Braho ka paralajmëruar se nesër me datën 8 janar do të ketë dh u në dhe madje ka shkuar edhe më tej, duke bërë të ditur se sipas informacioneve që ka do të v.r ite t një deputet i PD-së.

“Mos keni asnjë iluzion që nuk do të ketë dh unë, ka ardhur nga dh una, ka jetuar me dh unën, e do ta mbyllë se ku e di ai, po përsëri me dh unë. Është dh una e ushtruar mbi të përndjekurit politik, në zgjedhjet 96, grushti shtetit ’98, e ky njeri është mësuar me dh unën.

Unë kam thënë se PD është deshtament i lindur nga dh una, ka taborrin e vet të dh unës, është ushqyer nga teoria e Berishës se me anë të d hunës mund të arrihet gjithçka”, tha Braho,

Gjatë intervistës për në “Top News”, ish-deputeti socialist deklaroi se mund të ketë skenarë v ra sje, që mund të përfshijnë edhe një deputet, ndërsa dha inicialet e deputetit që mund të jetë v iktimë.

“Mos të keni iluzion se nuk do të ketë dh unë. Do të ketë nga këta që edhe nuk përmbahen, nga të dhënat që kam unë mund të ketë edh vrasje.

Një personalitet deputet, me inicialet…, rrezikon të v r. ite t nesër. Berisha nuk bën dot pa gjak. E.A, të ruhet, këtë këshill i jap të ruhet nesër. Janë situata që dalin nga kontrolli që dalin nga jashtë një shenjë duhet e dalin jashtë, edhe ai nuk e ka problem se e thotë si me Azem Hajdarin që nuk e v r a va unë, por Izet Haxhia”, tha ai.

I pyetur se ku ka i ka këto informacione, Braho nuk dha detaje, por paralajmëroi deputetin që të ruajë krahët.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*